Skip to content

Wij zijn Savetech,

Technisch installatiebureau voor advies - aanleg - onderhoud van installaties.

Savetech - particulier header

Ons nieuwe adres:

Rijnstraat 22, Unit 15, 4191 CL Geldermalsen

Professioneel
Installatiebedrijf nodig?
Bel: (088) 400 71 00

Over ons SaveTech is een flexibel en deskundig installatiebedrijf voor utiliteit en industrie. We richten ons op drinkwaterinstallaties, klimaatinstallaties, cv-installaties, overig leiding en brand- en legionellapreventie.

Betaalbaar maatwerk Onze diensten zijn betaalbaar, flexibel en overzichtelijk. Als toch nog vragen zijn kunt u altijd bij ons terecht, ook direct bij een van onze monteurs, zo blijven lijnen kort. Dat is duurzaam werken.

SaveTech vindt het belangrijk op een duurzame en verantwoordelijke manier te werken. Dit blijkt in onze product-adviezen, de keuze voor materialen en bijvoorbeeld de omgang met onze medewerkers.

Zijn er veranderingen? Onvoorziene problemen? Wij gaan er oplossingsgericht mee om. Wilt u ervaren hoe het is om met ons als technisch installatiebureau te werken?

Maak een afspraak
Savetech - team

Wij zijn dag en nacht bereikbaar! bel: 088 - 400 71 00 | mail: service@savetech.nl

Onze specialismes SaveTech ontwikkelt en levert technische installaties voor de industrie en utiliteitsbouw. Vanuit onze expertise weten wij wat er speelt in deze werkgebieden en wat organisaties nodig hebben. In al onze werkzaamheden staan duurzaamheid- en veiligheid voorop.

  • 24/7 servicedienst
  • Duurzaam en veilig
  • Expert in industriĆ«le- en utiliteitsbouw installaties

Industrie en utiliteit hebben hun specifieke aandachtspunten, veiliheidsprofiel, wettelijke eisen en normen m.b.t. materiaal, mensen en omstandigheden. Savetech is ervarings-, en kennisspecialist op installaties voor beide omgevingen. En dat geldt voor de aanleg, het onderhoud,

het beheer en de certificering van installaties. Belangrijk, want je praat over kwetsbare omgevingen waar veel mensen bij elkaar komen.

Fabrieken en productielocaties, kantoren, scholen, hospitality en horeca, de Zorg (ziekenhuizen, zorgcentra) en conventiecentra e.d.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Maak een afspraak
 
Savetech - team Savetech - team

Wij zijn dag en nacht bereikbaar! bel: 088 - 400 71 00 | mail: service@savetech.nl